verkiezingsdebat Medemblik

| Pieter Koning

Afgelopen dinsdagavond was het verkiezingsdebat van de stadsraad Medemblik. In de gezellige entourage van café ‘t Swarte Woifke kregen de kandidaat raadsleden 3 stelling op zich afgevuurd. De stellingen gingen over het toerisme, gasloos bouwen (Milieu) en huisvesting.

Voor PWF zat Siem achter de tafel. Siem een getogen Medemblikker heeft een duidelijke visie wat er met Medemblik moet gebeuren. Helaas voor Medemblik is onze visie vooruitstrevend, waardoor de andere conservatieve partijen het vaak niet willen steunen.

Onze ideeën over het parkeren, gasloos bouwen, de financiering daarvan en de bouw van bijvoorbeeld Tiny houses zijn mooie voorbeelden waardoor Medemblik weer een stap verder komt om de klimaatdoelstellingen te behalen.

Siem heeft de visie van PWF duidelijk kunnen verwoorden naar alle toeschouwers, die helaas merendeels van politieke partijen afkomstig waren. Als u meer wilt weten over onze standpunten, lees dan op de site www.pwf-medemblik.nl onder statement ons partijprogramma.

 

 

0