Nummer 6 Tyren stelt zich voor

| Pieter Koning

De komende zes weken gaan we elke week een van onze kandidaten aan u voorstellen. Vandaag beginnen we met onze nummer 6, Tyren. Wij vermoeden dat Tyren het jongste kandidaat raadslid binnen de gemeente Medemblik is. Ondanks zijn leeftijd liegen zijn ambities er niet om. We kunnen zeggen dat we met Tyren een high potential in huis hebben gehaald. Het woord is aan Tyren:

Mijn naam is Tyren Koning. Ik zit in de zesde klas van het vwo en ben een toekomstig student internationale betrekkingen. Van juli 2016 tot juni 2017 heb ik in Peru gewoond als Rotary jeugdambassadeur.

Wij wonen in een prachtige gemeente die vol zit met potentie. Ik geloof echter dat als men niet samenwerkt, wij dit potentie nooit ten volle zullen kunnen benutten. Dit geldt des te meer in de gemeenteraad.

Ik vraag mezelf vaak af hoe de wereld eruit zal zien zodra ik 30 ben. Ik ben van mening dat als je er zeker van wil zijn dat we in de toekomst in een duurzame en stabiele wereld leven, men hier zelf ook aan moet bijdragen. Om dit doel te bereiken stel ik me verkiesbaar als raadslid voor Progressief West-Friesland. Als partij kijken wij niet alleen of initiatiefvoorstellen een positieve bijdrage zullen leveren aan de gemeente van nu, maar ook aan de gemeente van de toekomst.

Na mijn studie hoop ik de kans te krijgen om mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van internationale diplomatie. Mijn uiteindelijke doel is om mijn ervaringen van vorig jaar, het zijn van jeugdambassadeur, voort te kunnen zetten in een professionele omgeving. Ik hoop dat ik op deze manier niet alleen nu, maar ook in de toekomst kan bijdragen aan een betere maatschappij.

 

 

0