Nummer 5 Joyce stelt zich voor

| Pieter Koning

Deze week is onze nummer 5 Joyce aan de beurt. Naast onze nummer 5 is Joyce ook de voorzitter van PWF. Door haar werkervaring op mediagebied kan Joyce net weer een andere kant van de medaille belichten. Het woord is aan Joyce:

Mijn naam is Joyce Haakman en ben vier jaar lid van PWF. Ik heb mij bij de partij aangesloten, omdat de partij staat voor eerlijkheid, oprechtheid en rechtvaardigheid. Iedereen is gelijk, het maakt niet uit wat mensen geloven, ze een beperking hebben of wat voor geaardheid ze hebben. Iedereen heeft waarde in de maatschappij. PWF voert actie tegen onrechtvaardigheid, tegen ambtelijke onzin, milieuvervuiling of geldverspilling, maar voor het steunen van de kansarmen in de gemeente Medemblik of waar inwoners recht op hebben. Het geeft mij energie om samen met de partijleden actie te voeren of juist informatie van onderwerpen in te winnen om een case te maken. Ik ben nu een jaar voorzitter van PWF en wil mij nog jaren voor de partij inzetten.
Ik roep mensen op om hun mening meer kenbaar te maken en niet alleen in kleine kring. Zorg dat je stem wordt gehoord tot in de gemeenteraad.

0