Nummer 1 Siem stelt zich voor

| Siem Zeilemaker / Pieter Koning

Vandaag in “stelt zich voor” onze nummer 1 Siem. Siem is de motor achter PWF. Door zijn jarenlange ervaring in de politiek weet hij precies hoe de hazen lopen en laat hij zich het kaas niet van de brood eten. Siem is een op en top sociaal persoon die zich altijd zal inzetten voor mensen die het minder hebben in onze samenleving. Ook ziet hij overal kansen en mogelijkheden om onze mooie gemeente verder te brengen. Het woord is aan Siem:

Ik ben al vanaf 1991 politiek actief in Medemblik. Destijds beginnen, omdat er heel veen gebeurde, terwijl de inwoners totaal niet gehoord werden. Dat moest veranderen en gelukkig is er veel beter geworden, maar nog lang niet goed genoeg.

Het gemeentebestuur moet ophouden met denken dat zij wel weten wat goed is voor u. Samen naast elkaar oplossingen zoeken voor problemen die er zijn en zaken die beter kunnen. Daarom stelt PWF voor om in elke kern een vertegenwoordiger van de gemeente minimaal 1 dagdeel per week fysiek aanwezig te laten zijn, bijvoorbeeld in de bibliotheek of het dorpshuis. Makkelijk laagdrempelig en aanspreekbaar voor tips of vragen. Alles waar u iets van wilt weten of waar u zich druk over maakt. Waar u ook kunt melden dat uw buren of familie hulp nodig hebben bij wat dan ook.

Het lijkt erop dat de gemeente die contacten alleen maar moeilijker maakt. Kijkt u wel eens op de website van de gemeente? Kunt u daar alles op vinden? Weet u welke ambtenaar u nodig heeft? Is er iemand bereikbaar buiten kantoortijden?

Dit alles kan zoveel beter, zeker als wij willen dat iedereen mee moet kunnen doen. Cultuur, sport en andere zaken, voor iedereen bereikbaar. Dat is ook leefbaarheid!

Met vriendelijke groet,

Siem Zeilemaker

0